Voyager I

VOYAGER I

L’any 1977 una nau no tripulada començava una missió apassionant:  endinsar-se a descobrir l’espai.

Amb una tecnologia més petita que el mòbil que portes a la butxaca, la nau continua encara avui descobrint nous espais fora del Sistema Solar. Una gran antena emet les senyals que capta alhora que li ha servit per rebre les instruccions per anar corregint la seva trajectòria.  També porta un parell de reactors i un disc d’or on hi ha gravats diferents elements del nostre planeta així com un missatge de benvinguda en diferents idiomes per si mai es troba amb algú.

I enguany la pasqua agafa el nom d’aquesta nau, Voyager I, perquè volem endinsar-nos també a contemplar-ho tot i aplaudir els regals de Déu en tota la seva obra de la creació.  Volem fer una mirada al món i descobrir com Déu habita, es dona i treballa per mi en totes les coses creades.  I volem, com a joves, veure quina ha de ser la nostra resposta davant de tants dons rebuts.

La Pasqua, com sempre, vol ser un espai de trobada transversal de joves que volen viure amb sentit els dies de la Setmana Santa i 1.000 coses més que si vols descobrir et convidem a participar.