MAG+S.cat

Pasqua 2020

Alcem el vol! Creada per a ser lliure

Divendres, 13 de març del 2020

 

Bon dia a totes i tots,

 

Finalment, i després d’haver esperat fins al darrer moment, us hem de comunicar que enguany no compartirem plegades la Pasqua Jove a Raimat.

 

Aquesta decisió, a hores d’ara entenem que tothom la comprèn. Hem esperat al darrer moment a comunicar-ho perquè hem volgut escoltar tots els comunicats oficials que així ho recomanen i evitar anticipar-nos.  No cal dir que la mesura adoptada és per garantir la salut de les persones més vulnerables i ajudar al servei sanitari. És des d’aquesta solidaritat que hem pres la decisió.

 

Aquesta situació excepcional és un bon moment per reflexionar sobre la nostra fragilitat i experimentar que en aquesta vida no tot el volem ho podem tenir.  Aquesta és la realitat de moltes persones del nostre món que per motius aliens a la seva voluntat es veuen obligats a sortir de casa, abstenir-se del que voldrien… Que sigui l’abstinència de la Pasqua un bon exercici quaresmal.

 

La Pasqua «Alcem El Vol, creada per a ser lliure!» ens toca viure-la de forma diferent. Per això, tot i la incertesa de com anirà evolucionant tot plegat, aquesta situació ens brinda també l’oportunitat com a joves a ser solidaris amb les persones més vulnerables. Per aquest motiu, potser podrem ajudar a persones d’edat avançada o persones, que per la seva vulnerabilitat o exclusió, necessitin algun tipus d’ajut.

 

Us encoratgem, també, i en la mesura del que serà possible, a participar de les celebracions de les vostres comunitats locals i a mantenir una estona de pregària per seguir la tristesa del camí de Jesús a la Creu així com de l’alegria de la Pasqua.

 

Hem d’agrair a la tira llarga de voluntaris que aquests dies estaven ultimant tots els detalls, molts d’ells els coneixeu i els hi ho podreu agrair en persona.

 

Que Déu ens doni salut i bon humor, que ens faci portador de la seva alegria!

 

Antonio Ordóñez, Edu Escudero, Nina Sentís i Roger Torres

Equip Pasqua MAGIS.CAT