MAG+S.cat

Pasqua'19: Vine i veuràs

Què busqueu? Ells digueren: – Mestre, on vius? Els va dir: – Veniu i vegeu. Ells hi anaren, veieren on s’estava i es quedaren amb ell aquell dia. Eren cap a les quatre de la tarda. (Jn 1, 37-39)

Quan vens d’un lloc fantàstic, quan has viscut una vivència inenarrable i algú et pregunta què has vist, què has viscut… la millor resposta és: “vine, i veuràs!” Una resposta semblant és la que podem rebre nosaltres si li preguntem a Jesús on t’estàs, on vius?. Llavors, l’intriga és fa més gran, i la curiositat ens ajuda a activar-nos i llençar-nos a respondre, no tant en paraules sinó en clau de seguiment.

I és que seguir Jesús vol dir això, seguir-lo: anar amb ell per on ell va, menjar amb ell, compartir converses, silencis, camí, vivències, viure amb ell i amb altres que també han sentit la mateixa intriga. Viure amb ell i viure com ell, amb austeritat, amb una gran llibertat interior i amb la mira atenta a l’altre.

Aquests dies de Pasqua Jove volem deixar-te temps per sentir aquesta crida. Volem, també, que comparteixis amb altres que, com tu, han sentit la curiositat cap a aquest Jesús. Res, que la Pasqua Jove és un bon lloc de desconnexió, de pregària, servei, amistat… difícil de poder-te explicar en quatre ratlles. Però si realment vols saber perquè fa tant temps que tants joves passen uns dies aquí, només et puc dir: vine i veuràs!